Windows Intune – Overview webinar


 

 

Kursets navn: Windows Intune – Overview

Produktgruppe: Cloud

Leveres av: GPS (Global Partner Services)

Kjære Partner,

Microsoft Partner Technical Service har gleden av å presentere webcast om: Windows Intune. Dette Partner Readiness Webinaret er et Microsoft Partner Network og Partner Technical Services initiativ. Formålet med webinaret er å lære våre partnere om verdien av Microsoft sine løsninger for å kunne skape nye muligheter, øke produktkunnskapen og øke kundetilfredsheten.

 

Introduksjon:

Windows Intune forenkler hvordan bedrifter kan håndtere og sikre sine datamaskiner med Windows i nettskyen og Windows 7, slik at datamaskinene og brukerne kan jobbe effektivt, hvor som helst. Windows Intune passer enhver bedrift gjennom å tilby en omfattende løsning som gir store tekniske resultater kun med en liten investering.

 

Agenda:

 • Oversikt over Online Services
 • Windows Intune oversikt
 • Funksjoner i Windows Intune
 • Tillgjengelighet
 • Demo
 • Fordeler
 • Allmen lisensiering

TIDPUNKT:

 • 6/6-2011 kl. 10:00 – 11:00

 

Målgrupper

 • Gull og sølv partner
 • Selgere og teknikere (level 100-200)

 

REGISTRERING: Venligst registrer din deltakelse via Partner Learning Center

LOKALISERING: Microsoft Office Live Meeting 2007 (ved registrering får du link for å logge deg på)

KOSTNAD:

 • 1 Advisory hour (fordel i Microsoft Partner Network).

DELIVERY LANGUAGE: Nordic (Svensk akksang)

YTTERLIGARE INFORMATION:

 • Når du er registrert og mottatt en bekreftene informasjon, se til at du har lest igjennom instruksjonene nøye. Du kan logge deg inn i møtet via linken fra deltakerbekreftelsen, 30 minuter før start. For å kunne melde deg på må du bruke din live id som er linket opp din bedrift i Microsoft Partner Network. Klikk på ”Start” og du vil bli rutet til LiveMeeting plattformen

SPØRSMÅL: Western Europe registration support, weregsup@microsoft.com, phone: +44 (0) 870 850 9442

Comments (0)

Skip to main content