Solution Finder og Solution Profiler utgår 30. juni. Kom i gang med Microsoft Pinpoint.


Solution Finder og Solution Profiler utgår 30. juni 2011. Microsoft Pinpoint og de produktspesifikke markedsplassene det støtter erstatter disse verktøyene, slik at forretningskunder får hjelp til å finne de riktige IT-ekspertene, programmene og profesjonelle tjenestene til å dekke sine forretningsbehov.

Microsoft Pinpoint er den primære katalogen der forretningskunder finner Microsoft-partnere, programmene og tjenestene som er utviklet basert på Microsoft-teknologi. Pinpoint er allerede aktivt i flere enn 60 land, og det hjelper potensielle kunder med å finne, evaluere, prøve og kjøpe programmer via en brukeropplevelse som legger vekt på kvalitet og pålitelighet. De kan også finne, evaluere og kontakte lokale IT-eksperter som tilbyr profesjonelle teknologi- og forretningstjenester.

Etter 12. mai 2011 vil ikke løsninger publisert via Solution Profiler bli overført til Pinpoint!

Hvis du er en MPN-partner som IKKE er publisert på Pinpoint:

  • Logg på Pinpoint-instrumentpanelet med samme Windows Live ID og passord som du bruker for MPN-kontoen.
  • Partnerdataene dine skal nå vises på Pinpoint som "Ikke oppført".
  • Foreta endringer i oppføringene for firmaoversikt og programmer eller tjenester om nødvendig, og send dem deretter til godkjenning av Pinpoint-teamet. Når profilen er godkjent, skal den publiseres på Pinpoint innen fem virkedager.

Alle fremtidige endringer i profilen må foretas på Pinpoint-instrumentpanelet.

I løpet av neste år vil Pinpoint lanseres i ytterligere 44 markeder og regioner med dekning i nesten alle land der Microsoft har en betydelig partnertilstedeværelse.

Mer info finnes her

Comments (0)

Skip to main content