Velkommen til BI seminar med utvikleren i sentrum!


Microsoft har gleden av å invitere deg til et seminar med Peter Myers fra SolidQ, en av verdens beste leverandører av kurs om SQL Server, SharePoint, datavarehus og business intelligence. Peter er kjent for å være veldig “hands on” og gir mange praktiske tips og tricks for utviklere.

50% Rabatt til medlemmer av SQLUG og Sharepoint Community
Kurset koster 500 kr og dersom du er medlem av SQL Usergroup eller Sharepoint Community får du 50 % rabatt. Peter vil ta deg igjennom hvordan du som utvikler kan bruke kjente verktøy for å strukturere og gi bedre innsikt og rapportering i tilgjengelige data i dine systemer.

Next generation analytics
En av de største utfordringene organisasjoner møter i dag er hvordan gjøre nytte av all dataen de har og effektivt transformere dataen til kunnskap som kan støtte gode beslutninger.

Alt dreier seg om å levere riktig informasjon, i riktig format, til riktig tid til alle brukere i organisasjonen. Det er Microsfts BI strategi og visjon for Enterprise Information Management.

Dette seminaret introduserer flere av BI komponentene i SQL Server og Sharepoint: Integration Services, Analysis Services og Reporting Services i tillegg til Sharepoint 2010 inkludert PerformancePoint Services og PowerPivot.

Peter viser demonstrasjoner og er handson for å vektlegge hvordan effektivt utvikle og levere BI I dine produkter eller organisasjon.

Hvem er seminaret for

.NET utviklere, arkitekter eller tekniske ledere som skal levere en “state–of–the–art” integrert rapporterings, analyse og “performanvce management” løsning med Microsoft BI

Agenda og link til påmelding finner du her

Comments (0)

Skip to main content