Presentasjonene fra IAMCP medlemsmøte 13. april


 

Takk til alle som deltok på IAMCP medlemsmøte 13. april, en samling med god stemning, bra engasjement og gode tilbakemeldinger. Vi har som avtalt tilgjengeliggjort presentasjonene nedenfor. Dette til glede for de av dere som som ikke hadde anledning til å delta også.

MPN oppdatering (Omsetningskrav til Gold Competency, WPC 2011 og Muligheter 2011) v/ Mari Spiten (Microsoft)

Hvordan jobbe med Microsoft v/Yngve Kirkeby (Mamut)

Hvordan jobbe med Microsoft v/Pål Jensen (Visma)

Informasjon om Windows Intune på www.windowsintune.no I tillegg ønsker vi å gjøre dere oppmerksomme på at som Microsoft Partner har dere tilgang på Windows Intune med administrasjon av 10 PCs til internt bruk. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på www.microsoftcloudpartner.com  

Har du spørsmål eller ønsker å ta en prat med vår Windows Intune spesialist, Helge Bårdsen, ta kontakt med han på epost v-helb@microsoft.com eller mobil 913 24 956.

Ønsker deg og dine en Riktig God Påske!

 


Comments (0)

Skip to main content