HP & Microsoft Infra2Apps Channel Seminar


 

HP & Microsoft Infrastructure2Application Channel Seminar.

Som en viktig og betydningsfull HP og Microsoft partner ønsker vi å invitere deg til HP & Microsoft Infrastructure2Application Channel Seminar.

Med Infra2Apps avtalen, signert januar 2010, har HP og Microsoft utvidet samarbeidet rundt felles utvikling og investeringer for å integrere våre teknologier til å bli det beste tilbudet på markedet. Dette dekker både virtualisering og management, og forretningsapplikasjoner som Microsoft SQL Server og Microsoft Exchange. På applikasjonssiden har Microsoft og HP lansert Appliance som ett unikt tilbud i markedet.

Dette gir deg mulighet til å tilby dine kunder ferdig testede og dokumenterte løsninger og produkter som er mer kostnadseffektive, skalerbare og effektive enn noe annet på markedet til en rimelig pris.

Utviklingen fra Converged Infrastructure til Converged Applications er en stor omsetningsmulighet for hele vår partnerkanal, der kunnskapsutvikling er nøkkelen til å maksimere muligheten for deg i ett raskt skiftende miljø.

Ved å delta på Infra2Apps Channel Seminar vil du få den nødvendige kunnskap og forståelse for løsninger og tilbud som det allerede i dag er etterspørsel etter i markedet. Målsettingen er å gi deg forståelse for løsningene, argumenter og tilbud som du kan ta til dine kunder og forretningsforbindelser.

Arrangementet gjennomføres på en dag med med salgstrening på formiddagen og teknisk trening på ettermiddagen. Alle er velkomne til lunsj, og til å delta på hele dagen dersom ønskelig.

Dato:
4. mai

Sted:

Microsoft Norge, Auditoriet 1. etasje.
Lysaker Torg 45
1326 Lysaker

Tid:
Salgs-sesjoner: kl. 08:30 -12:15
eller
Tekniske sesjoner: kl. 11:30 -16:00
(begge inklusive lunsj)

Se full agenda og meld deg på her

Velkommen!

Med vennlig hilsen

HP og Microsoft Norge

 


Comments (0)

Skip to main content