Partnerkonferansen: Hvorfor skal jeg delta?


Microsoft Worldwide Partner Conference 2011

Vær der det skjer i sommer 
"Jeg har nå deltatt fast på WPC siden Toronto i 2004, så WPC 2011 blir nummer 8 på rad.  Jeg anser dette som årets viktigste arena for både faglig oppdatering og relasjonsbygging, og ikke minst i forhold til planlegging av neste års aktiviteter. Jeg anbefaler på det sterkeste å delta. Faglig sett er konferansen svært omfattende, så en rutine jeg har lagt til meg de siste 3-4 årene er å planlegge/prioritere de enkelte dagene godt i forkant, og skrive faglig dagbok underveis.  Det er ikke til å legge skjul på at det sosiale også er meget bra, med Norsk Aften og partnerkåringer som et naturlig høydepunkt! Vi sees i Los Angeles til sommeren!" Harald Kenneth Loe, EDB ErgoGroup

Microsoft Worldwide Partner Conference er arenaen der du får høre mer om Microsoft strategier for fremtiden, siste produktnyheter og hvordan vi sammen med deg som partner skal ta markedsandeler i kommende år. Dette er Microsofts største og viktigste partner arrangement, der du kan diskutere aktuelle temaer med andre partnere og Microsoft ansatte. Det vil også bli mange sosiale aktiviteter der du får muligheten til å oppleve noe av det Los Angeles har å by på. Det vil blir prisutdelinger, middager og andre festligheter. Dette er årets arrangement du bør prioritere for faglig påfyll og nettverksbygging!

Meld deg på innen 25. april og få $300 i rabatt.


Comments (0)

Skip to main content