Presentasjon fra Microsoft Partner Network LiveMeeting 1. mars


Her finner du presentasjonen fra tirsdagens Microsoft Partner Network (MPN) LiveMeeting. Tema for dette møte var verdien av competency og nyttige tips i forbindelse med å kvalifisere seg til et eller flere kompetanseområder. I tillegg ble det informert om Wordwide Partner Conference i Los Angeles 10-14 juli 2011, CRM Online lisenser til våre partnere, kommende arrangementer og lanseringen av Facebook siden vår. Du finner også informasjon om mulighetene og fordelene i partnerprogrammet, nyttige ressurser og informasjon om hvordan du administrerer medlemskapet på medlemskapssenteret.

Neste MPN LiveMeeting er tirsdag 5. april og agenda er som følger:

 • Siste nytt
  • Nettskyen
  • Worldwide Partner Conference
  • Mer kommer
 • Presentasjon av Microsoft Partner Network
 • Benytt fordelene og mulighetene i partnerprogrammet
 • Administrasjon av medlemskapet
 • Spørsmål og svar

Klikk her for å melde deg på!

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content