WPC Award: Planlegg din nominering


Bli med i kampen om pokalene
Nå kan du starte planleggingen av din nominering til en av de ettertraktede Microsoft Awards som deles ut på Microsoft Worldwide Partner Conference 2011. I år vil partnere som blant annet har utmerket seg innenfor følgende kategorier kjempe om prisene:

  • oppnådd nye "Competencies" innenfor Microsoft Partner Network
  • utmerket seg lokalt, såkalte "Country Partner of the Year Award"
  • utmerket seg innenfor nettskyen ("Cloud"), community eller salg: den nye Sales Excellence Partner of the Year Award

Dato for når du kan sende inn din nominering er forløpig satt til 18. mars, så det er lurt å starte din planlegging allerede i dag. Dersom  du trenger assistanse med din nominasjon ta kontakt med din PAM. 

Les mer og forbred din nominasjon her.


Comments (0)

Skip to main content