Meld deg på Unified Communication bootcamp 1.- 2. mars


 

 Unified Communication bootcamp for teknikere og selgere 1.-2. mars 2011

Microsoft arrangerer UC bootcamp 1.-2. mars for Microsoft partnere på Clarion Hotel Gardermoen. Gå ikke glipp av denne muligheten til å bli kjent med Microsofts komplette UC løsning. Du vil få en gjennomgang av Exchange og Lync i tillegg til sesjon med tredjeparts leverandører som kompletterer økosystemet rundt Microsoft UC.

Det vil bli separate løp for selgere og teknikere første dagen, dag to er forbeholdt teknikere. Kvelden 1. mars inviterer vi til et sosialt arrangement hvor du kan bli bedre kjent med folk fra Microsoft og andre partnere. Se hvordan dette forløp seg på bootcampen vi arrangerte for SharePoint 2010.

Med andre ord kan vi friste med et komplett faglig og sosialt program for selgere og teknikere i mars.

Dato: 1.-2. Mars
Sted: Clarion Hotel Gardemoen  

 

 

 

Målgruppe:

Partner type:

Pris (eks mva)

It teknikere

Lanseringspartner

5000*

 

Microsoft partner

7000*

Selgere

Lanseringspartner

2000**

 

Microsoft partner

3000**

 

 

 

*Prisen inkluderer innhold, servering og en sosial aktivitet på ettermiddagen, samt middag 1. mars. Følger du teknisk spor er også hotellrom inkludert, det er ikke mulig å skille ut dette fra deltakerprisen.

**Prisen inkluderer kun innhold og servering på dagtid 1. mars

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content