Vurderer du å legge til Microsoft Dynamics CRM i portoføljen?


I morgen 20. januar lanserer vi Microsoft Dynamics CRM i nettskyen - følg med på Steve Ballmer sin keynote speech direkte fra PC'en din!

Bli med på verdenslanseringen her.

 

Er du usikker på hvorfor du skal velge Microsoft Dynamics CRM Online?
Nå kan du og dine kunder prøve produktet gratis i 30 dager! Opplev hvordan Microsoft Dynamics CRM Online kan gi deg en enklere hverdag ved  å gi  deg tilgang til alt som har med dine kunderelasjoner å gjøre, på jobb-PC, hjemme-PC, laptop eller mobilen. Unasett hvor du er har du alltid kundedataene dine tilgjengelig. Og med en oppetidsgaranti på 99,9 %, vet du at du alltid har det du trenger når du trenger det!

Prøv Microsoft Dynamics CRM Online gratis her.


Comments (0)

Skip to main content