Trenger du en oversikt over sertifiseringene i din bedrift?


Da har jeg en gladmelding å komme med! Vi har sett et økende behov for å dele informasjonen om sertifiseringene til MCPene knyttet til en partnerprofil i Microsoft Partner Network. På denne måten får du en god oversikt over de sertifiseringene (eksamenene) dere har i bedriften og innenfor hvilke kompetanseområder disse sertifiseringene teller. Har du administrative rettigheter i Microsoft Partner Network og ønsker en slik oversikt ta kontakt med Partnerservice på telefon 23 500 400 (tast 1) eller epost npartner@microsoft.com og de vil sende deg oversikten. NB: Fint om du har Partner Organization ID klar ved henvendelse til Partnerservice.

På sikt ønsker Microsoft å integrere denne informasjonen på medlemskapssenteret.

 


Comments (0)

Skip to main content