Sett av datoen til Microsoft Worldwide Partner Conference 2011


10. – 14. juli 2011 går årets Microsoft’s partnerkonferanse av stabelen, turen går til Los Angeles. Merk datoen i din kalender og følg med på den offisielle WPC nettsiden og denne bloggen for mer informasjon rundt arrangementet. Vi kommer også til å opprette en facebook profil i løpet av januar/februar, jeg legger er ut et nytt blogginnlegg når facebook gruppen er på plass. Påmelding forventes å åpne i begynnelsen av april.

Her er hva tidligere deltagere har å si om partnerkonferansen;

“Jeg deltok på WPC i Houston i 2008 og i Washington i 2010. Med ERP som hovedfokus var det selvfølgelig spennende å se om nytteverdien sto i forhold til kostnaden ved å delta. Svaret er et ubetinget ja og jeg kan si er at WPC er et helproft arrangement, både faglig og sosialt. Fra 2008 til 2010 var det en markant økning i fokuset på Dynamics produktene generelt og på ERP spesielt. Vi vet alle at både NAV og AX for hver ny versjon blir tettere og tettere integrert med øvrige Microsoft produkter, noe som tilsier at det ikke lenger er nok å være orientert om hva som skjer på ERP siden.  Det er like viktig å følge med på hvordan fremtidens ERP løsninger kan bygges ved hjelp av en mye større del av produkt porteføljen til Microsoft. WPC er ubetinget stedet for å skaffe seg overblikket, treffe mennesker, knytte kontakter og få masse inspirasjon.” Bjørn Storm Halvorsen, NaviCom

"For meg som første gangs deltager var WPC en stor opplevelse. Jeg var imponert over arrangementet, det var et variert og spennende program, mange interessante og relevante foredrag. Flott arena for nettverksbygging. I tillegg var opplegget til Microsoft Norge veldig bra. Det er viktig å bruke litt tid på finne frem til hvilke presentasjoner/stands/diskusjoner du vil delta på og/eller besøke." Ann-Cathrin Nyberg, Crayon

"Jeg har nå deltatt fast på WPC siden Toronto i 2004, så WPC 2011 blir nummer 8 på rad.  Jeg anser dette som årets viktigste arena for både faglig oppdatering og relasjonsbygging, og ikke minst i forhold til planlegging av neste års aktiviteter. Jeg anbefaler på det sterkeste å delta. Faglig sett er konferansen svært omfattende, så en rutine jeg har lagt til meg de siste 3-4 årene er å planlegge/prioritere de enkelte dagene godt i forkant, og skrive faglig dagbok underveis.  Det er ikke til å legge skjul på at det sosiale også er meget bra, med Norsk Aften og partnerkåringer som et naturlig høydepunkt! Vi sees i Los Angeles til sommeren!" Haralde Kenneth Loe, EDB ErgoGroup

"Atea deltar hvert år på Microsoft sin partner konferanse (WPC) med representanter innenfor lisens, løsningssalg, konsulent og ledelse. På WPC 2010 deltok vi med i alt 12 personer som totalt sett var meget fornøyd med arrangementet. For oss er deltagelsen viktig av flere grunner, man får bl.a tidlig innblikk i Microsoft sine strategier, veivalg og de nye løsningene som kommer fremover, samt at det er en viktig motivasjonsfaktor for våre medarbeidere som jobber tett med Microsoft sine ressurser og løsninger daglig. Årets WPC var et meget bra arrangement som ga mye til alle våre representanter i form av gode faglige og tekniske sesjoner, interessante Keynotes og ikke minst executive meetings hvor man kan diskutere egne strategier og utfordringer direkte med Microsoft Corp." Hans-Ingar Løvstad, Atea

"Deltagelse på WPC 2010 i Washington gav både mig personlig og Platon som forretning et veldig verdiskabende dybt indblik i Microsoft sin partner, teknologi roadmap og forretningsstrategi. Informationsniveauet er af høj kvalitet og top professionelt leveret. WPC er samtidig en unik mulighed for at skabe nye interessante relationer og netværk til andre partnere, og få personlig dialog med Microsoft executives." Lars Stilling, Platon

"WPC er et meget velarrangert og profesjonelt event. Man lærer mye om Microsoft teknologistrategier matchet mot trender i markedet, samtidig som man tilegner seg generell kompetanse om de teknologier og produkter man selv har interesse av. I tilegg er WPC et ideelt fora for nettverksbygging: Man nettverker internt med ansatte i egen bedrift som har Microsoft fokus; man bygger relasjoner med Microsoft ansatte globalt; man lærer andre partnere globalt og fra Norge å kjenne; og sist men ikke minst bygger man et verdifullt nettverk med ansatte i Microsoft Norge. Alt i alt, utgjør WPC et fundament både teknologi- og relasjonsmessig, for partnerbedrifter som ønsker enda høyere grad av suksess med sin egen Microsoft satsing." Espen Bjanes, Tieto Norway

"WPC er en viktig begivenhet i året som gir en fantastisk mulighet til å bedre forstå Microsoft sine løsninger og strategier, en flott anledning til å bli kjent med Microsoft ansatte og bransje-kolleger.  Alt levert kompakt igjennom en intens og innholdsrik sommer-uke." Yngve Kirkeby, Mamut

"Software Innovation har absolutt hatt stor nytteverdi av vår deltagelse på WPC. I de tre siste årene har vi sendt mange av våre ansatte for å bli oppdatert på produkter, teknologi og kampanjer...men hovedsaklig er WPC en glimrende playground for å knytte kontakter med Microsoft ansatte og partnere fra inn -og utland. ALLE er samlet på ett sted for noen dager, og infrastrukturen ligger til rette å møte de man ønsker...både i sosiale og mer formelle settinger." Anders Melbye, Software Innovation

"WPC er for meg “instant” påfyll av Microsofts produkter, planer og strategier for det kommende Fiscal-året. Dette er verdifult for meg i min stilling som partneransvarlig, som innspill til våre strategiske og operative grep i EDB ErgoGroup og som lisens- og systemintegrator partner." Anne Kristine Mehlum, EDB ErgoGroup

                                                                                                                                                                                                                                                               

"WPC er inspirerende og et glimrende sted for å bygge nettverk, øke sin kunnskap om Microsoft porteføljen og til å få sett ulike deler av USA. Å delta anbefales på det sterkeste. Sees i LA!" Tom Erik Frydenlund, Steria   

                                                                                                                                                                                                                                            

"Den faglige og sosiale rammen på WPC gjør dette arrangementet til en god arena til å knytte kontakter med bransjefolk fra Norge og utlandet. Mange gode faglige seanser gjør at man får en faglig oppdatering på megatrender. I tillegg kan man fordype seg i spesielle emner. Jeg kan absolutt anbefale deltagelse for andre Microsoft partnere." Gustav Line, Compello 

Her kan du følge med på den offisielle WPC nettsiden for mer informasjon.
Legg til Partnerbloggen i dine favoritter her.


Comments (0)

Skip to main content