Interessert i nettverksbygging og kontakt med Microsoft?


IAMCP (International Association of Microsoft Channel Partners) inviterer til medlemsmøte hos Microsoft på Lysaker Torg 45 i Oslo, torsdag 20. januar kl 8 - 12.

Dette er en unik mulighet til å høre om hvilke muligheter som finnes innenfor IAMCP nettverket, samtidig som Microsoft vil fortelle om hvilke muligheter du har som partner og deres tanker rundt nettskyen.

 Påmelding sendes til medlem@iamcp.no

 

Agenda torsdag 20. janaur:

Aktivitet

Detaljer

Ansvarlig

Tid

Frokost serveres

Uformell frokost og mingling

Microsoft

08.00

Velkommen

Presentasjon av agenda og IAMCP Norge i ny drakt. Hvilke muligheter åpner den nye IAMCP portalen for medlemmene. Presentasjon av arrangementer 2011 inkludert tur til Los Angeles og referat fra årets tur med bilder.

Dag
Friis-Baastad

08.30

Microsoft Partnere

2011

Vi kjenner ikke morgendagens IT Helter. Hvordan bli synlig som SMB bedrift slik at Microsoft kan være med å legge til rette for mer business?

Tommy Ødegaard

08.45

Kaffepause

Mingling

Microsoft

09.30

Presentasjon fra Microsoft + partner

Hva mener Microsoft med All in Cloud? Hvordan kan vi jobbe tettere med Microsoft? Hva betyr dette av nye konkrete forretningsmuligheter for oss som er partnere? Presentasjon med praktiske eksempler og action points for å komme videre.

Kent Oksdøl

 

09.45

Partnerprogrammet

Hva ligger i Partnerprogrammet til Microsoft? Hvordan er det endret og hvordan kvalifiserer man seg i de forskjellige områdene? Praktiske eksempler og action points.

Mari Spiten

10.30

IAMCP Action points

+ networking

Action points for å komme med og for å bli aktiv i en organisasjon med direkte kontaktflate til Microsoft partnere i hele verden.

Dag
Friis-Baastad

10.45- 11.30

Velkommen!

 

 


Comments (0)

Skip to main content