Unified Communication bootcamp 1.-2. mars 2011 – keep the date!


Microsoft arrangerer UC bootcamp 1.-2. mars for Microsoft partnere på Clarion Hotel Gardermoen. Gå ikke glipp av denne muligheten til å bli kjent med Microsofts komplette UC løsning. Det blir Exchange 2010 og Lync 2010 sesjoner samt gjennomgang fra 3. parts partnere som kompletterer økosystemet rundt Microsoft UC. 

Det vil bli en felles dag med et løp for selgere og et løp for teknikere 1. mars, og programmet fortsetter for teknikere 2. mars. Kvelden 1. mars inviterer vi til et sosialt arrangement hvor du du kan bli bedre kjent med folk fra Microsoft og andre partnere. Se hvordan dette forløp seg på ved forrige bootcamp vi arrangerte for SharePoint 2010 (video lenger ned).

Med andre ord kan vi friste med et komplett faglig og sosialt program for selgere og teknikere i mars.

Dato: 1.-2. mars
Sted: Clarion Hotel Gardermoen
Prismodell (eks mva):

IT Teknikere, lanseringspartnerpris

5000*

IT Teknikere, Microsoft Partner

7000*

Selgere, lanseringspartnerpris

2000

Selgere, Microsoft Partner

3000

*Prisen inkluderer faglig innhold, servering og en sosial aktivitet på ettermiddagen, samt middag 1. mars. Følger du teknisk spor inkluderer prisen også hotellrom, det er ikke mulig å skille ut dette fra deltakerprisen.

 Stay tuned på partnerbloggen og partnerportalen!

Comments (0)

Skip to main content