Holder du tekniske presentasjoner eller kurs? Ny mulighet til å bli Microsoft Certified Trainer!


Som konsulent kan du øke din markedsverdi betydelig ved å ta toppsertifiseringen Microsoft Certified Trainer (MCT). Det er nå flere forespørsler enn det dagens MCTs kan levere. Som MCT får du også tilgang til samtlige av Microsofts offisielle kurs; VMs, PPTs, instructorguides mv.

Ønsker du å bli en guru på området ditt og være blant dem som blir kontaktet av Microsoft for å holde foredrag eller være med til kunder, er dette kurset også  viktig. 

Scenariums "Train the Trainer" er forhåndsgodkjent av Microsoft til å dekke kurslederkravene i MCT sertifiseringen, og arrangeres i Scenariums kurslokaler 5 min fra Aker Brygge den 25. - 27. januar. Vær rask med din reservasjon, det er maks 12 plasser. 

Link til påmelding                     Les deltakernes inntrykk fra tidligere kurs

Comments (1)

  1. Maurice Wörnhard says:

    Heads up: link til produktark fungerer ikke.

Skip to main content