Hvilke lisenser får du i Microsoft Partner Network? Sjekk ut Lisenskalkulatoren.


Er du en sertifisert partner med Silver eller Gold Competency får du tilgang til en rekke lisenser til internt bruk, test og demo. Benytt Lisenskalkulatoren til å regne ut hvilke og hvor mange lisenser du får tilgang til.

Man får et "core" sett med lisenser avhengig av om man har Silver eller Gold Competency, i tillegg får man competency spesifikke lisenser som er relevant i forhold til kompetanseområdet. Jo flere kompetanseområder desto flere lisenser. Lisenskalkulatoren regner ut totalen av dette, og gir deg en god oversikt.

Er du ikke en sertifisert partner anbefaler jeg deg å sjekke ut Microsoft Action Pack - et meget gunstig lisensabonnement for både systemintegratorer og utviklere!

 


Comments (0)

Skip to main content