Eksklusivt dagskurs med Microsoft-guru, Mark Minasi


Windows 7 seminar - for IT Professionals - 24. november 2010

Visma, har i samarbeid med Watchcom og Microsoft invitert den verdenskjente foredragsholderen, Mark Minasi, til å holde et eksklusivt kurs i Windows 7!

Tid: 24. november, kl. 09.00-16.00
Sted: Visma, Karenslyst allé 56, Skøyen i Oslo
Pris: Kr. 4.500,-

Klikk her for påmelding til Windows 7 for IT Professionals!

Windows 7 seminar
"This seminar explains just the nine most important changes to Microsoft's latest desktop, in an fast, friendly, factual and sales-free manner, while never forgetting to keep it fun!"

"We know Win 7 cold, and so we were able to concentrate just on the most interesting and useful new tools, and leave the rest behind. In just one day, folks currently working with XP and/or Vista can find out what Windows 7 offers, how it works, and how to keep it working... and even get a few chuckles in while doing it. This course focuses entirely on the best of what's truly new to Win 7, so you won't have to sit through long explanations of parts of Windows that you've been working with since 1993".

Klikk her for mer informasjon om seminaret med Mark Minasi

Mark Minasi
Amerikanske Mark Minasi, er kanskje mest kjent for å ha skrevet bokserien Mastering Windows Server og Complete PC Upgrade and Maintenance Guide, bøker som har blitt trykket i over 12 opplag og som har solgt over 1 million kopier. Globalt er også Minasi en svært ettertraktet foredrags- og kursholder, og forfatter av populære artikler og kommentarer. Han utvikler også en rekke nettbaserte kurs og videoer. Minasi arbeider som IT-konsulent i sitt eget firma MR&D i Pungo, Virginia, USA. Han går for å være en avverdens desidert fremste eksperter på Microsoft.

Grip muligheten - vel møtt!

Comments (0)

Skip to main content