Viktig melding om forlengelse av logo og software fordelene!


For å gjøre overgangen til det nye Microsoft Partner Network enklere har vi forlenget perioden hvor Gold Certified og Certified partnere kan benytte partnerlogoen og programvaren til oktober 2011 (uavhengig av når dere har fornyelsesdato). Utvidelsen gjelder ikke for teknisk support. Etter 29. oktober vil ikke de gamle logoene være tilgjengelige i Logo Builder, så da må du evtl ta kontakt med Partnerservice for å få disse (tel 23 500 400 - tast 1 eller epost npartner@microsoft.com). Uansett, vi oppfordrer uansett alle Silver og Gold Competency partnere om å ta i bruk de nye Microsoft Partner logoene som er tilgjengelig i Logo Builder fra 1. november 2010. 

Les mer om reglene rundt forlengelsen av fordelene på partnerportalen.


Comments (0)

Skip to main content