Vil du tjene penge i SMB ?


Tjen penge med Microsoft Serverprodukter til SMB kunder (både med og uden cloudservices)

Microsoft partnere, der servicerer små og mellemstore virksomheder opfordres stærkt til få deres kunder med på den nyeste teknologi, men samtidig uden at ”skræmme” dem. Nye koncepter som f.eks. cloud integration kan dog få kunderne til at føle, at det er for uoverskueligt for dem at følge med. Det er derfor, at Microsoft nu introducerer ”Cloud på dine betingelser”. Det betyder, at vi tilbyder løsninger til vores SMB kunder både i skyen, men også on premise. Det er præcis disse salgsmuligheder, vi præsenterer i denne træning. Deltag d. 10. marts og lær mere om emner som f.eks. værdien af on premise løsninger med Hyper-v, fordelene ved brugen af Windows Server 2012 R2, ”Essentials oplevelsen” samt forretningsværdien af Office 365. Tilmeld dig her
(Træningen foregår på engelsk).

prev_003_UK_United%20Kindom_Foundations%20SP_Andrew%20Sellers_Simon%20Grosse

Comments (0)

Skip to main content