Skal du med til WPC – Early Bird slutter d. 5 april!


12518_h_green_dates_r3t1_ml
Det er sidste chance for at booke din billet til WPC hvis du vil gøre brug af Early Bird tilbuddet, der løber til d. 5 april.
Du sparer ca 1200 Dkk ved at registere dig nu!

Tilmeld dig her

WPC13 – 4 centrale områder!

Dette års mange produktudgivelser har givet voksende muligheder for dig som partner på 4 central områder: Cloud, Big Data, Social Enterprise og Mobility. Til Microsoft Worldwide Partner Conference kommer du til at høre fra Microsofts øverste ledelse om Microsoft’s strategi vedrørende nøgleinvesteringer og nye muligheder på de disse fire centrale områder: Cloud, Big Data, social Enterprise og Mobility.

Forbered dig på WPC agendaen allerede nu

25% af sessionerne er nu tilgængelige, så start allerede nu med at tænke over hvordan du vil maksimere din tid på WPC ved at smugkigge på agendaen og tage et kig på de tracks, der er mest relevante for dig.

Comments (0)

Skip to main content