Firebrand tilbyder nu helt nyt Microsoft MCTS/MCITP Office 365 kursus.


 

Få det allernyeste Office 365 kursus og certificeringsprogram hos Firebrand på kun 4 dage.

Firebrands Microsoft Office 365 kursus er udviklet til allernyeste 2013 version og vi benytter selvfølgelig de nyeste kursusmaterialer og friskeste labs. Her får du mest muligt ud af dit Office 365 kursus og adgang til førende ressourcer med helt opdateret viden.

Microsoft Office 365 leverer effektive Cloud løsninger til virksomheder af alle størrelser, og bidrager med at spare tid og penge. Office 365 kombinerer den helt nye Office 2013 Desktop Suite med Cloud-baserede udgaver af kommunikations- og delings tjenester: Exchange Online, SharePoint Online og Lync Online.
Enkelte plader tilbage på næste kursus: 18/3 2013 – 21/3/2013. 

Se mere information på følgende link http://www.firebrandtraining.dk/kurser/microsoft/office365


Comments (0)

Skip to main content