Nyt partnerskab mellem Microsoft partnere – Elbek & Vejrup indgår samarbejde med WorkPoint


Elbek & Vejrup i nyt samarbejde med WorkPoint om sags- og projektportaler

It-firmaet Elbek & Vejrup har indgået et nyt samarbejde med software-huset WorkPoint. Partnerskabet styrker Elbek & Vejrups markedsposition som totalleverandør på markedet for sags- og projektportaler.

Det nye samarbejde betyder, at virksomhederne tilsammen nu kan sikre, at kunderne fremover får adgang til de bedste sags- og projektportaler på markedet, og at de kan få dækket deres behov rent it-mæssigt ét sted. Klavs Langballe, produktchef hos Elbek & Vejrup uddyber:

- Når en kunde vælger at handle med os, så skal vi kunne levere alt, hvad de har brug for. SharePoint er for mange kunder en kæmpe værktøjskasse, som kan være svær at overskue. Med WorkPoints brugervenlige set-up bliver de tekniske begreber, som kunderne ofte møder, gjort forretningsorienteret og sat ind i den sammenhæng, der giver mening for kunden. Og det kan kunderne se værdien af med det samme.

At gribe kundernes ønsker og forslag og forstå at omsætte dem til specialudviklede løsninger, der er tilpasset kundens forretning og behov er da også en hjørnesten i begge virksomheder. Derfor vil kunderne med det nye samarbejde også opleve, at løsningerne bliver særdeles brugervenlige.

- WorkPoints produktportefølje passer rigtig godt til vores kunders behov, og set-up`et er enkelt og nemt at implementere. Der er ikke tale om et specialistsystem, og alle brugere kan tilgå portal-løsningen centralt, så også her er der væsentlig tid at hente. Samtidig giver det fleksibilitet for kunderne, at vi her har en lokal leverandør og et tæt samarbejde, der gør, at vi hurtigere kan udvikle løsningen, siger Klavs Langballe.

- Elbek & Vejrup har stærke kunderelationer og et dybt markedskendskab i sine segmenter, og samarbejdet med dem giver os adgang til en virksomhed med meget høje faglige kompetencer, som vi kan bruge til at få sat kundernes forretningskritiske data i spil i SharePoint-mæssige sammenhænge. Sammen kan vi levere markedets bedste sags- og projektportaler, afslutter Peter Jørgensen, administrerende direktør hos WorkPoint.

For yderligere oplysninger:

Produktchef Klavs Langballe, Elbek & Vejrup A/S. Telefon: 7020 2086, mobiltelefon: 3082 6562.

Elbek & Vejrup udvikler værdiskabende it-løsninger til erhvervsvirksomheder og det offentlige. Som Microsoft Gold Competency Partner er Elbek & Vejrup en af landets førende leverandører af integrerede virksomhedsløsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV, Microsoft .NET, CRM og SharePoint.

Elbek & Vejrups kundekreds tæller flere end 1.500 private virksomheder og omkring hver tredje danske kommune. Virksomheden er grundlagt i 1996 og har siden starten altid haft en solid økonomi samt en stabil ledelse og ejerkreds. I regnskabsåret 2011/12 realiserede Elbek & Vejrup-koncernen en omsætning og et overskud før skat på henholdsvis 153,0 mio. kr. og 12,2 mio. kr.

Elbek & Vejrup link: http://www.elbek-vejrup.dk/nyheder/nyheder/elbek-vejrup-i-nyt-samarbejde-med-workpoint-om-sags-og-projektportaler/

WorkPoint link: http://workpoint.dk/category/news/


Comments (0)

Skip to main content