ALSO Actebis skifter snart navn til ‘ALSO’


 

clip_image001

Kære forhandlere, partnere og forretningsforbindelser

Vi vil gerne allerede nu informere vores kunder og samarbejdspartnere om, at ALSO Actebis officielt skifter navn den 2. april 2013 i Danmark, Norge og Sverige til ALSO.
Takket være vores kunders og samarbejdspartneres støtte igennem årene har ALSO Actebis etableret sig i toppen som en af de største aktører på det europæiske it-markedet.
Med det formål at optimere og sikre en ensartet europæisk tilstedeværelse på it-markedet vil ALSO Actebis-koncernen ændre navn til ALSO i alle de europæiske lande i 2013.

Historie og markedsposition
ALSO-Actebis koncernen er en af de førende europæiske virksomheder inden for en gros-og logistiksektoren for informationsteknologi, forbruger elektronik og telekommunikations-produkter.

Gruppen er resultatet af en fusion mellem schweizisk baserede ALSO Holding AG og tysk baserede Actebis GmbH.
Fusionen fandt sted 1. juni 2011 i Danmark, Norge og Sverige.
ALSO Holding AG blev grundlagt i 1984 i Schweiz, og har været noteret på den schweiziske børs siden 1986.
Forud for fusionen var Actebis nummer 3 blandt de europæiske distributører med en samlet omsætning på 3 mia € i 7 europæiske lande.
ALSO Actebis repræsenterer 6,2 mia € i omsætning med 3.400 ansatte.
Koncernen er tilstede i 12 europæiske lande (Østrig, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Letland, Litauen, Holland, Norge, Sverige og Schweiz) med en markedsledende position i 7 af landene.
ALSO Actebis koncernen er noteret på den schweiziske børs under ALSO Actebis AG, og er hjemmehørende i Hergiswil, Schweiz.

Find os her

Comments (0)

Skip to main content