Sådan bruger du Hyper-V Replika i Windows Server 2012


Hyper-V-Infographic Sådan bruger du Hyper-V Replika i Windows Server 2012

Med Windows Server 2012 medfølger en ny (og gratis) disaster recovery løsning til virtuelle maskiner, og den er et virkelig godt værktøj for alle Server Administratorer. Løsningen er simpelthen indbygget i Windows Server 2012 og er meget let at implementere.


En Hyper-V Replika er en kopi af en VM, som er lagret på en ekstern server. Denne opdateres hvert femte minut, hvilket betyder, at du når som helst kan failover til replikaen og bringe den virtualiserede arbejdsmængde online igen. Det er en effektiv måde at sikre dine data på en automatiseret måde, uden at bruge for meget tid på det.


Men hvordan virker det så? Firebrand Training har skabt en nyttig infographic, som forklarer hvordan du bruger Hyper-V Replikaer i Windows Server 2012. Indholdet er skabt af Ed Baker, Windows Server Instruktør hos Firebrand Training.

Comments (0)

Skip to main content