Abakion vinder Windows 8 tablet i Advisory Services konkurrence


Tillykke til Abakion, som vandt en konkurrence på baggrund af hvordan de havde benyttet sig af deres MPN fordele i form af Technical Presales og advidsory timer. 

Abakion, havde en udfordring med at få dokumenter, gemt på Office 365, til at arbejde via Word version2007. De havde brug for opsætte en test miljø op for at teste funktionaliteten, hvilket var en tids- og ressource krævende opgave.

Abakion, benyttede deres Advisory timer og via Microsoft PTC teamet fik de oprettet et test miljø, testet funktionaliteten og fik en konklusion og en uddybende forklaring. Herefter kunne de med sikkerhed fortælle kunden at den ønskede funktionalitet ikke var understøttet af Word 2007. Det gav kunden et stærkt argument overfor deres interne it, om at opgradere til Office 2010.

Abakion sparede tid, som de kunne anvende på andre salgsfremmende aktiviteter, og som sideeffekt kunne de give deres kunde et klart og ærligt svar og kunne skabe høj troværdighed og kundeloyalitet.

Abakion er den heldige vinder af 1 stk Samsung Ativ RT tablet med Windows 8.

Se mere om Abakion her

 

Du kan også bruge dine gratis konsulenttimer til at få rådgivning omkring løsningsarkitektur,  konkurrent-og produktsammenligning, eller anden nødvendig teknisk viden i pre-sales fasen.

Se om du har Advisory timer har til rådighed her. Såfremt du ønsker at bruge de rådgivende timer, send en e-mail til dkpts@microsoft.com, vi svarer din henvendelse indenfor 4 timer på hverdage.

For flere oplysninger om Partner Advisory Services, henvises til oversigten Partner Technical Services.

Comments (0)

Skip to main content