NYHED: Windows 8 Apps – Design af user experience(UX)


Unikt kursus der fokuserer på det helt centrale element: Design af user experience. Uanset hvor perfekt du har kodet din Windows 8 App, så fungerer din App kun efter hensigten, hvis du har designet et velfungerende UX. Design af user experience er vigtigt på lige fod med kodning i øvrigt, og derfor har 4Ds Frontend-ekspert udviklet dette 2 dages specialkursus.

Du får unik og vigtig viden om, hvordan du skaber et godt flow og velfungerende UX i din Windows 8 App gennem:

· planlægning af design og og flow

· animationers betydning

· design med Blend for Visual Studio 2012

· oprettelse og design og justering af objekter og animationer

· arbejde med kontrolskabeloner og genbrug af ressourcer

Du behøver ikke være meget erfaren udvikler for at arbejde med design af UE, men du bør have kendskab til HTML, CSS, Javascript og Blend for Visual Studio. Har du brug for at lære mere om de teknologier så klik på linket herunder og se mere.

Linktekst: Book dit W8 App UE design kursus her

Linktekst: Se også kurset her: Programming in HTML5 with CSS3 og Javascript.

Comments (0)

Skip to main content