Brug dine advisory timer og vind en Samsung Ativ RT tablet!


For at udbrede kendskabet til MPN partner fordele, trækker vi lod om en Samsung Ativ RT tablet i December måned blandt de partnere, som bedst kan formidle budskabet om hvordan de har benyttet deres advisory timer i Technical Pre-sales and advisory.

For at være med i konkurrencen, skal du have oprettet og afsluttet en sag hos Technical Pre-sales and Advisory Services i perioden 1. april 2012 til 14. december 2012.

Hent template her til at beskrive dit svar i relation til din brug af advisory timer i Technical Pre-sales and Advisory Services, samt konkurrencebetingelser, og returner venligst udfyldt template til Trine Alberts på mail: trinea@microsoft.com senest fredag d. 14 december kl 12.00.

Alternativt kan du oploade en video af 1 minuts varighed, hvor du beskriver din brug af advisory timer i Technical Pre-sales and Advisory Services. Videoen skal oploades på dette link senest fredag d. 14 december kl 12.00

Præmieudtrækningen vil ske i uge 51.

For yderligere information om konkurrencen se konkurrencebetingelser sidst i dokumentet

Du finder info om hvordan du benytter dine Technical Presales og advisory timer her.

Du kan kontakte partnerservices på denne mail: dkpts@microsoft.com

Se hvor mange Advisory timer du har til rådighed her


Comments (0)

Skip to main content