Invitation for Cloud Strategy Day:


“How the Microsoft cloud enables the best App experiences across Devices”

SÅ lykkedes det at få Beat Schwegler, Director, Platform Strategy Group fra Microsoft Corporation, til Hellerup d. 14. november! Invester 4 timer af din tid i dette enestående arrangement, hvis du gerne vil have succes med din SaaS/mobility løsning. 

Hvem bør deltage? Er du tekniskbeslutningstager (eller forretningsbeslutningstager med flair for IT) og overvejer at transformere din eksisterende forretningsmodel til en SaaS/mobility model – så er dette arrangement den perfekte mulighed for at få indsigt i: Microsoft’s devices and services strategy, Cloud enabled App scenarios with Windows Azure, Key architectural considerations.

Agenda: “How the Microsoft cloud enables the best App experiences for devices”

12:00 – 13:15 Microsoft’s devices and services strategy

13:15 – 13:45 Break (Light Lunch)

13:45 – 15:00 Cloud enabled App scenarios with Windows Azure

15:00 – 15:15 Break (Coffee, tea and cake)

15:15 – 16:30 Key architectural considerations

Der er nu 2 uger tilbage, GÅ ikke glip af denne enestående SaaS og Mobility event!

TILMELD DIG NU!

klik her for mere info, agenda og tilmelding

Comments (0)

Skip to main content