Superusers tilbyder SharePoint 2010 Business Intelligence kursus


SharePoint 2010 Business Intelligence kursus

Kursusbeskrivelse:

Dette kursus hjælper dig til at bruge SharePoint som din platform for Business Intelligence. Du vil lære hvordan SharePoint Business Intelligence Center, Excel Services, Reporting Services, Analysis Service, performance Point og PowerPivot kan hjælpe dig med at gennemføre dine Business Intelligence strategier og gøre det muligt for dine beslutningstagere at se data på nye og dynamiske måder! Dette kursus vil hjælpe dig med at opbygge et Business Intelligence-miljø fra bunden til fulde interaktive dashboards ved hjælp af Microsoft Business Intelligence platformen.

Kurset har til formål at give kursisten et grundigt indblik i det nye Business Intelligence Center, Analysis Services, Excel Services, Business Connectivity Services, Visio Services, Access Services, Power Pivot, Performance Point og Bing Maps.

Kursets målgruppe og forudsætninger:

Kurset er rettet mod erfarne Business Intelligence Arkitekter og Konsulenter, erfarne Business Analysts og alle andre som har ansvar for implementering af BI med SharePoint.

• Kursisten skal have forståelse for SharePoint 2010 User Interface, database rapporteringskoncepter og være bekendt med Data Marts og Data Warehouses

Læs mere om dette kursus her.                       Book dette kursus hos Superusers                  Kursusdatoer: 5.-9. november 2012                              Kursussted:  Storkøbenhavn


Comments (0)

Skip to main content