Salgstræning i Microsoft Lync Solutions–Global knowledge


Salgstræning i Microsoft Lync Solutions -  d. 23. november 2012

´Selling Microsoft Lync´ er et 1-dags salgskursus designet til at hjælpe sælgere med kunne starte og indgå i en dialog med kunderne i forbindelse med deres valg af en Unified Communication løsning. Du bliver trænet i at kunne effektivt lukke Lync salget samt øge ”deal sizen”. Du lærer om de konkurrencemæssige fordele ved Lync, at identificere muligheder samt at afdække kundens behov og ikke mindst at vise værdien ved en samlet UC-løsning baseret på Lync.

Undervisningen foregår på engelsk hos Global Knowledge i Hvidovre.

Afholdelsesdato:  den 23. nov. 2012

Deadline for tilmelding: 8. nov. 2012

Se hele kursusbeskrivelsen og tilmeld dig her


Comments (0)

Skip to main content