Small Business kompetencen


masthead_577x150_SmallBusiness_v05_DK I juni 2012 lancerede Microsoft den nye Small Business kompetence i vores Microsoft Partner Network.

Med den nye Small Business kompetence intensiverer vi vores fokus på de mange partnere som har stærke kompetencer indenfor arbejdet med små og mellemstore virksomeder. Som partner kan man sagtens have flere fokusområder end Small Business, men det er vigtigt for vores fælles kunder at de ved hvor de kan  få opfyldt deres virksomhedsbehov som en mindre virksomhed.

Derfor anbefaler vi alle partnere der har Small Business fokus at planlægge opnåelse af den nye kompetence, så vi sammen kan stå endnu stærkere overfor de mange danske kunder og for samtidig at sikre I er med i puljen af partnere vi peger på med netop denne kompetence.

Læs mere om kompetencen her

Se de gratis online Jump start træninger på O365 her

Comments (0)

Skip to main content