Microsoft Campus Days


Microsoft Campus Days er den bredeste tekniske konference i Danmark, hvor it-professionelle og udviklere får aktuelt indblik i alle Microsofts produkter, løsninger og services. Og med den nye generation af produkter som Windows 8, Office 2013, Office 365, Lync 2013, SharePoint 2013, Visual Studio 2012, NAV 2013 og Windows Server 2012 lige om hjørnet, er timingen for dette års Campus Days perfekt, hvis du vil være opdateret på alt det nye.

99 sessioner at vælge imellem - Byg din egen Campus Days oplevelse:

Som udvikler og IT-professionel og kan du til Campus Days skræddersy din egen agenda. Der er 99 sessioner at vælge imellem og du vil få rig mulighed for at vælge de sessioner, som passer bedst til dine interesser.   Og du kan være sikker på at der er noget for dig.

Sessionerne er frigivet og du kan her skræddersy din Campus Days oplevelse.  Se mere på: sessionsoversigt

Kom og oplev en topprofessionel teknisk træning og socialt sparring med dine kunder og partnere

På Campus Days, kan du møde eksperter i de programmer du arbejder med til daglig, styrke og udbygge netværk med de, der enten deler dine udfordringer eller som har kompetence til at rådgive dig. Foruden koncentreret teknisk træning, byder vi også med et socialt arrangement onsdag d. 31. oktober, hvor alle Campus Days deltagere og Microsoft medarbejder kan deltage.

TILMELD DIG NU

Comments (0)

Skip to main content