Nyt Solution Selling kursus


Dette kursus giver sælgere, account managers, salgschefer og forretningskonsulenter en dybdegående viden og erfaring med Microsoft Solution Selling. På kun 3 dage får du alle de metoder og værktøjer du behøver for at kunne identificere dine kunders forretningsproblemer og hjælpe dem til selv at identificere løsningen.

I løbet af dagene vil vi arbejde aktivt med Solution Selling® metoden og de forskellige værktøjer, der efterfølgende vil støtte dig i dit daglige arbejde som sælger. Kurset vil bestå af lige dele teori og øvelser/rollespil, så du må virkelig trække i ”arbejdstøjet”.

"Et godt og effektivt kursus om løsningssalg. God balance mellem teori og praksis. Meget kompetent instruktør." Søren Krog Nielsen (Microsoft Solution Selling certificeret hos Firebrand Training)

Tilmeld dig her http://www.firebrandtraining.dk/kurser/microsoft/dynamics/solution-selling-sure-step

Pris er 16.900 kr plus moms (HUSK Firebrand kører kampagne med 15% rabat til og med næste fredag).


Comments (0)

Skip to main content