Udbyg din forretning på cloud teknologi med den nye Small Business kompetence!


masthead_577x150_SmallBusiness_v05_DK Den nye Small Business kompetence lanceres idag d. 15 juni og fokuserer på Windows, Office365, Windows Server, Small Business Server og Windows Intune. Den vil give dig rig mulighed for at differentiere din forretning og tilbyde holdbare løsninger til dine kunder i Small business segmentet.

Du kan hjælpe dine kunder med at opnå IT services uden store investeringer og desuden opnå stordriftsfordele på sofware og funktionaliteter og således Spare dem for tid og penge, så de kan fokusere på andre strategiske initiativer.

Gennem Small Business kompetencen kan du både tilbyde den nyeste cloud teknologi samtidig med on-premise løsninger og i endnu højere grad opfylde dine kunders forskellige forretningskrav.

Se hvad der kræves for at opnå Small Business kompetencen her

Comments (0)

Skip to main content