Den nye danske parterportal er live!


Argo picVi har lanceret en ny dansk Partnerportal , som leverer en ny online oplevelse med forbedrede funktionaliteter.

Den nye portal har fået et nyt udseende, og byder på nemmere navigation. Søgemulighederne er blevet nemmere og mere effektive, og giver ikke alene søgeresultater fra Partnerportalen men også fra andre Microsoft relevante sider.

community siden har du adgang til forskellige partnernetværk. Brug dem til at dele din oplevelse med os og andre partnere.

Ved at lancere den nye portal på en ny platform, betyder det at vi vil være klar til næste trin: At tilpasse portalen til den enkelte partner, som vil få vist  et brugertilpasset indhold relateret til det Live ID der logges ind med og som er relateret til MPN profilen.

Klik ind på den nye Partnerportal idag!

 

 

 

 

·

Comments (0)

Skip to main content