Tech·Ed Europe 2012–har du husket at Early bird udløber den 31. marts?


image
Tech·Ed Europe 2012

Kom til Amsterdam den 26.-29. juni 2012, hvor årets største tekniske konference afholdes.
Tech·Ed er konferencen for dig, som er IT professionel og som arbejder med at bygge, udrulle eller vedligeholde IT-løsninger baseret på Microsoft’s teknologier. Tech·Ed Europe er fire dage fyldt med mere end 1.000 træningstilbud og hands-on træning på tværs af Microsoft’s produktsortiment.
Du får indsigt de seneste teknologier og viden om, hvordan du kan drage nytte af disse i din virksomhed. Tech·Ed er stedet, hvor du kan finde ekspertise, netværke med ligesindede og få indblik i hvordan du får mere ud af din eksisterende IT-investering.
Spar €300,- ved at tilmelde dig inden 31. marts 2012.
clip_image001[4]
Traditionen tro arrangerer vi en aften, hvor de danske deltagere på Tech·Ed Europe 2012 får mulighed for at netværke. Arrangementet er stadig i støbeskeen, men tilmeld dig på vores facebook side, hvor du også løbende kan holde dig opdateret om dette og meget mere.
clip_image002
Tech·Ed på 10 minutter
Nedtællingen til Tech·Ed er startet!
Denne video giver dig på 10 min. en idé om, hvad du kan opleve op årets største tekniske konference. Se den her:
clip_image003
Spor og indhold
Sløret er allerede løftet for noget af det indhold, der er at finde på Microsoft Tech•Ed Europe 2012 og med 12 spor og oceaner af sessioner, er der noget at dykke ned i. Og det er kun begyndelsen: inden for de næste uger vil du kunne finde information om sessionerne, hands on labs og workshops.
Læs mere og find de sessioner, der er relevante for dig
clip_image001[5]
Kom et skridt foran
Ankom en dag tidligere og deltag på for-konferencen med seminarer, der giver dig dyb indsigt og træning i Microsoft Produkter og – teknologier. Kom og hør branchens dygtigste eksperter og få input du kan tage med tilbage og bruge i din virksomhed.
Se det spændende program og find dit seminar
clip_image001[6]


Comments (0)

Skip to main content