GÅ IKKE GLIP AF Office 365 Salgstræning (Hellerup & Horsens)


Office 365 Salgstræning: Bliv top-skarp på salget af Microsoft Office 365 vha. Sales Ignite Træning

Spørger dine kunder ind til Cloud baserede løsninger, og ønsker du at realisrere denne interesse i salg?

Microsoft Office 365 Sales Ignite træningen er for nye og eksisterende partnere, som ønsker at differentiere sig fra markedet med dyb salgsviden og forståelse for Microsoft Office 365 (Exchange Online, Sharepoint Online, Lync Online & Office). Deltag i denne træning lær hvordan du driver vellykket Office 365, herunder indsalg af de enkeltstående services. Træningen vil tage dig igennem Office 365 løsningen, value proposition, samt hvordan du laver en overbevisende kunde demo.

Michael Ærø fra Zellgeist, guider dig igennem de vigtigste elementer i succesfuldt løsningssalg – både generelt og i forhold til Office 365. Hør også om de hyppigste indvendinger fra kunderne og hvordan du kan håndtere dem og i sidste ende vinde aftalen. Vi tager også et kig på de vigtigste konkurrenter, samt de nye muligheder med Exchange Online, Sharpeoint Online & Lync Online

Der er kun et begrænset antal pladser til træningen, så tilmeld allerede i dag. Træningen er gratis for Microsoft Partnere.

Hvem bør deltage:

Indholdet på denne træning er målrettet salgsroller hos Microsoft-partnere.

Datoer

16. april i Microsoft Hellerup (Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup) – tilmeld dig her

30. april i Horsens (LRØ, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens) – tilmeld dig her


Comments (0)

Skip to main content