Social Media event for salgs- og marketingmedarbejdere


image

Social Media Readiness event for salgs- og marketingmedarbejdere

Din invitation til at beskæftige dig med ”Customer 2.0”

Udfordringen

Hvis du eller dit salgs- og marketingteam kun sætter deres lid til traditionelle metoder til leadgenerering, er de i fare for at blive irrelevante. Sociale medier udfordrer på fundamental vis den måde, vi markedsfører og sælger. I Web 2.0-æraen er ‘Customer 2.0’ informeret, socialt engageret og har den fulde kontrol over samtalen. De henvender sig til deres ligesindede og andre ekspertkilder, længe før de kontakter os – vi er nødt til at være der sammen med dem, etablere tillid og være klar til at svare.

Løsningen

Microsoft og Firebrand Training er stolte af at kunne præsentere en af verdens førende personligheder indenfor sociale medier, med fokus på B2B salg. Hans workshop er udviklet til at hjælpe dig med at indføre ”best practices” i forbindelse med brug af sociale medier og skabe langvarige, loyale og relevante relationer med den nye B2B-køber. Instruktøren Bruce Rasmussen har danske aner, men vi har inviteret ham til at komme fra Australien, hvor han bor og driver sin virksomhed, da han er en af de dygtigste på området. Vær opmærksom på at præsentationen vil foregå på engelsk.

Social Media Bootcamp for B2B-salgs- og marketingmedarbejdere

Denne 1-dags handlingsorienterede "bootcamp" giver et overblik over årsagerne til, at B2B-købere ændrer adfærd og søger råd i sociale netværk, inden de henvender sig til leverandører og serviceudbydere. Det diskuteres, hvad det betyder for B2B-salgs- og marketingmedarbejdere, og der udleveres en liste med ”best practice” i forbindelse med sociale medier. Deltagerne arbejder aktivt med emnet – gerne i teams af op til tre personer fra den samme organisation – som vil fokusere på at skabe rammerne for en strategi mht. sociale medier, som passer til deres forretningsbehov.

Varighed: 1 dag

Dato: 27. februar, 2012
Tid: 08:30 - 16:30 (vi byder på en croissant fra kl 08:00, sandwich kl 12:00 og et stykke kage kl 14:30)

Sted: Microsoft i Hellerup

Pris: 995 kr plus moms pr deltager, 1.995 kr plus moms for 3 deltagere fra samme virksomhed (Tilmeder I 3 personer, skal I tilmelde alle via dette tool, samt sende en mail med navn og e-mail på de tre tilmeldte til Sidse Nielsen: snielsen@microsoft.com, så sørge vi for at I får rabat).

Tilmelding:

Tilmelding dig her

Om instruktøren

Bruce Rasmussen er grundlægger af og administrerende direktør for Carpe Diem Consulting, en af de førende leverandører af B2B salgs-, marketing- og strategiydelser til organisationer i hele Asien og Stillehavsområdet samt USA.

Bruce har mere end ti års erfaring inden for senior salgs-, marketing- og ledelsesroller i B2B IT-branchen og har gennem de seneste år specialiseret sig og forsket i, hvordan købsprocessen forandrer sig, og hvordan sociale medier giver os mulighed for at beskæftige os med og påvirke køberne tidligere i købsprocessen.

Du kan læse Bruces blog her; http://businessbedrock.typepad.com/


Hvad siger tidligere deltagere?

"Fremragende præsentation. Som altid rammer Bruce hovedet på sømmet og behandler et yderst aktuelt emne med

indsigt, intelligens og selvfølgelig hans helt egen form for humor! Jeg elsker det. Tak Bruce. Du er den første, der har gjort mig virkelig interesseret i sociale medier og overbevist mig om, hvorfor jeg bør tage dem til mig."

Roslyn Hunter

Administrerende direktør, Logisto

"Tak Bruce – det er ingen nem opgave at afmystificere sociale medier, og du har med held dækket alle de områder, der er mest relevante for virksomheder i dag – lige fra forståelsen af dem til at gå i gang med at handle. Du fremhævede de mange tilgængelige værktøjer og ressourcer (indhold!), og da jeg tog af sted, var jeg langt mere afklaret mht., hvad jeg præcis skulle gøre og implementere. Jeg anbefaler det på det varmeste!"

Peter Engelhardt

Leder, Creative Brew


Comments (0)

Skip to main content