Arrow ECS har inviteret Microsoft, Citrix og VMware til at fortælle om de 3 P’er


Cloud er efterhånden et ganske benyttet ord, men hvad er egentlig tankerne bag det? Selve begrebet cloud bliver nu delt op i flere dele, da brugen og forventningerne til det, er forskellige. Alle har efterhånden hørt en masse om Public Cloud, hvor vores programmer hentes ud i verden, og de fleste kan nikke genkendende til begrebet Private Cloud, hvor vi taler om virksomhedens egen sky. Sidste skud på stammen er Personal Cloud, hvor brugeren gerne vil binde sin professionelle verden sammen med sin personlige og samle det hele i en fælles platform.

Vi har inviteret Microsoft, Citrix og VMware til at give deres bud på de 3 x P og hvordan vi kan bruge dem fremadrettet.

Læs mere og tilmeld dig her.
http://app.emarketeer.com/resources/1084/My_Documents/Hosting/2011_09_3P_invitation.pdf


Comments (0)

Skip to main content