Tilmeld dig Partner Update nu og VIND lækker bærbar!


Årets største partner begivenhed er lige rundt om hjørnet! Har du tilmeldt dig og dine kolleger? Hvis ikke SKYND DIG -der er rift om pladserne.
Og tilmelder du dig INDEN d. 1 november, kan du vinde én af 3 pladser på vores salgstræningskursus i Sociale medier og marketing (afholdes i starten af 2012). Derudover vil der på scenen d. 11. nov. blive trukket lod om hovedpræmierne: 1. stk. HP Windows PC; 1. stk. Asus Windows PC; 1 stk. kursus inkl. Certificeringstest (du kan vælge mellem 4 forskellige kurser)!– Lodtrækningen vil være blandt alle fremmødte, dvs. jo flere I er fra én virksomhed, jo større chance!

clip_image002

Så tilmeld dig nu, mød Microsofts World Wide COO, Kevin Turner og få hele Microsoft serveret på én gang!

Book din plads inden d. 1 nov. og VIND!

Vi glæder os til at se dig fredag d. 11 november 2011 i Imperial til et brag af et partnerevent! Med spændende stande, inspirerende indlæg, et kæmpe netværk af partnere og microsoft´ere, og ikke mindst COO Kevin Turner!

Mvh Partner Update teamet og Microsoft


Comments (0)

Skip to main content