Lader du penge ligge på bordet når du går fra et kundemøde?


 

En ny suveræn version af Microsoft Dynamics CRM, har netop set dagens lys – i skyen: Microsoft Dynamics CRM Online. At Microsoft lancerede den nye version af CRM i skyen, før vi har lanceret on premise, har skabt stor opmærksomhed! Vi har igen tilkendegivet vores Cloud commitment, nu i forbindelse med den nyeste version af det markedsledende CRM produkt. Som følge deraf oplever vi at interessen for CRM, er større end nogensinde før! Det er en forretningsmulighed der har vist sig rigtig for mange partnere – men ikke for alle.

Har du valgt ikke at opbygge en CRM forretning, som en del af din eksisterende forretning, vil jeg sikre mig, at du alligevel får udbytte af det CRM salg der realiseres på de kunder, som du dagligt er i kontakt med, i anden forbindelse – der er nemlig penge at hente. Når en kunde har behov for ERP eller CRM, hvad gør du så? Henviser du disse leads til Microsoft og indkasserer 5% af et kommende CRM/ ERP licenssalg? Eller lader du penge ligge tilbage på bordet?

Microsoft Lead Referral program giver Microsoft MPN partnere mulighed for at tjene 5% af licensværdien, for de leads som henvises til Microsoft og efterfølgende bliver til aktive Dynamics kunder. Aftalen skal blot underskrives og registreres, hvorefter den potentielt kan give dig en yderligere indtjening – og det er vel at mærke penge, der går direkte på din bundlinje!

Læs betingelserne for lead referral program og tegn din aftale her: https://partner.microsoft.com/US/productssolutions/dynamics/leadreferral#3 eller skriv til det regionale servicecenter for Microsoft Partner Network på mpn@msdirectservices.com, hvis du har yderligere spørgsmål.


Comments (0)

Skip to main content