CRM Online bliver del af Office 365. Hvad betyder det for din forretning?


CRM Online lanceres til januar 2011.

En ny suveræn version af CRM vil se dagens lys, med fuldstændig symmetri mellem on premise og skyen som leveringsform. Kunder vil i fremtiden udelukkende fortage et strategisk valg på leveranceformen – produktet som leveres er nemlig det samme: Microsoft Dynamics CRM 2011,det kan tilpasses præcis efter kundens ønske, uanset leveringsformen og vi møder ingen integrationsmæssige begrænsninger til de øvrige Microsoft produkter, hverken On Prem eller i skyen.

CRM er et modent produkt, finanskrisen har ændret virksomheders adfærd og det er bevist at CRM systemer kan hjælpe virksomheder til vækst gennem relationer og øget effektivitet, der giver tilfredse kunder, som både køber mere og forbliver kunder længere. CRM er dermed ikke en commodity for virksomheden, men et konkurrenceparameter. Det er der mange der har set og det er nok en af grundende til at CRM er en af de primære vækst motorer indenfor forretningsapplikationer.

Den nyeste annoncering er, at Microsoft Dynamics CRM Online i H2 af 2011 bliver integreret som en del af Office 365, hvilket giver kunderne endnu en mulighed for at købe CRM Online. Og det er en nyhed, som vi ikke må sidde overhørig, når vi planlægger vores partnerforretning. At CRM Online integreres som en del af Office 365 kommer nemlig til at betyde at man med Office 365 kan levere en komplet forretnings produktivitets løsning, som egner sig til alle størrelser af virksomheder, små som meget store. Fordelen for kunden er, at man vil kunne købe én integreret løsning, der understøtter hele forretningen. Bruger venlighed og -oplevelse, understøttes af at systemerne fremtidigt kan købes og faktureres samlet.

Det vil aflede forventninger til partnerforretningen. Kan du selv CRM, eller har du en allieret? Dine kunder vil spørge dig og derfor er det noget, som du skal tage stilling til i din forretning.

Én ting må der ikke herske tvivl om er: CRM Online er et super attraktivt forretningsområde for den partner som har proces forståelse indenfor en given vertikal og kan eller vil drive en accelereret Online forretning, bundet op på forretningsmæssige værdifulde løbende serviceydelser til netop den branche.

Læs mere om CRM i MPN som giver Sølv og Guld partnere op til 250 gratis CRM Online seats til internt brug, her, læs mere om Microsoft Dynamics CRM, her, her og her og endelig Office 365 her.

 

Comments (0)

Skip to main content