100 partnere netværkede som aldrig før


Tirsdag d. 1. juni afholdt Microsoft sammen med IAMCP en succesfuld netværksdag for næsten 100 Microsoft partnere.

IAMCP er "netværket" for alle Microsoft partnere, drevet af partnerne selv, for at styrke tankerne om økosystemet og få at opnå endnu bedre samarbejde med Microsoft og partnerne imellem.

Netværksdagen blev indledt med velkomst af IAMCPs danske præsident og Bjarne Riis fra Microsoft, som fortalte om egne oplevelser med værdifuld networking. Efterfølgende et inspirerende indlæg af  X-landsholdshåndboldspiller, Christian Stadil, der til daglig yder konsulentbistand om det at netværke med succes. Christian Stadil leverede et indlæg som oplæg til de efterfølgende workshops, hvor partnerne blev inddelt i grupper efter eget emnevalg. Alle  var klar og der blev netværket som aldrig før blandt de mange forskellige partnertyper. Målet med netværksseancen var at ALLE skulle finde mindst to nye forretningskontakter inden dagens afslutning. Målet blev opfyldt!  

Vi og IAMCP har fået mange positive tilbagemeldinger fra dagen.

Comments (0)

Skip to main content