Kom med på skyen


CLOUD computing har spredt sig til store dele af verden med rekordfart og er et HOT emne i medier, hos partnere og selvfølgelig hos alle vore kunder. Interessen er enorm, og vi har mere end 300 kunder i drift nu i Danmark, og vi får dagligt nye kunder fordi der er så mange fordele i løsningerne!

 

Har du solgt løsning nr. 2? Er du ikke kommet rigtig i gang endnu? Er du ikke sikker på forretningsområdet? Tvivler du på hvorledes det skal sælges ind? Har du tekniske spørgsmål? Eller er du bare nysgerrig og vil vide hvordan du booster salget..!?! Her er muligheden for at få svaret.

 

Tid og sted:

28. maj 2010, Tuborg Boulevard 12, Hellerup (kl 08:30 – 16:00): Tilmeld dig her

2. juni 2010, Montra Nilles Kro, Hadstenvej 209, 8471 Sabro (kl 08:30 – 16:00): Tilmeld dig her


Comments (0)

Skip to main content