Office træninger –hent on demand NU!


Office 2010 expert –”Sådan får dine kunder mere ud af Office 2010 med SharePoint 2010, Exchange 2010 og OCS 2007 R2”

Målet er at inspirere sælgerne med en demonstration af samspillet mellem Office 2010 og de nyeste versioner af SharePoint, Exchange og UC. Sessionen vil gennemgå hvorledes du som sælger kan positionere hele Office System platformen hos dine kunder og give dig eksempler på hvordan dette i praksis anvendes hos Microsoft.

Se dette webinar on-demand her

Office 2010 expert – “Overblik over Office 2010 for IT Pro’ere”

Målet er at give en kort introduktion for IT Pro’er til Office 2010. Sessionen vil gennemgå deployment muligheder, den nye 64 bit version af Office, administration vha. Group Policies samt hvordan man tester applikations kompabilitet.

Se dette webinar on-demand her


Comments (0)

Skip to main content