Distributørnyt: Arrow ECS annoncerer licenstræning


image Forberedende træning til MCP 70-671.
At kunne sælge Microsoft licenser er én ting. Men at kunne tale om de mange muligheder, så kunden forstår og bliver inspireret, er en ganske anden sag. Vi vil derfor hjælpe dig ved at tilbyde denne udvidet licenstræning, hvor vi vil lave en dybere licensgennemgang og produktgennemgang end på vores normale licenstræninger. Vores mål er, at du får en bedre viden, men træningen sker også med henblik på, at du bliver Microsoft Certified professionel indenfor licenser. Læs mere her.

Online træninger - Infrastruktur Optimering:
Mange af vores forhandlere spørger ofte efter træninger på Microsofts produkter. Men faktisk findes der på Microsoft.com masser af træninger, også på dansk, som alle kan benytte sig af. Vi vil her sammen med Sr. Partner Technology Advisor Claus Petersen fra Microsoft sætte fokus på de mange online ressourcer, som findes på Infrastruktur Optimering, specifikt omkring virtualisering. Læs mere her.

Du finder PDF’en omkring MCP træningerne her:

Licens PDF


Comments (0)

Skip to main content