Mød Microsofts sikkerhedscenter


image Vi får ofte spørgsmål fra  kunder mht. hvem og hvordan Microsoft overvåger internettrusler og laver nye opdateringer og antivirus/antimalware definitionsfiler og security patches etc.

Microsoft har ganske enkelt en af de største Security research organisationer i verden.

Udgangspunktet er Microsofts sikkerhedscenter, MMPC som er worldwide og overvåger ittrusler i alle former.  MMPC står også bag de Security Intelligence Reports som bruges vidt og bredt i sikkerhedsbranchen-

Adgang til MMPC får du her og kan anbefales at bruge 2-3 minutter på lige, at klikke sig ind på og kigge sig lidt omkring. MMPC er en professionel og stor organisation i Microsoft, og understreger vores commitment til Security og Forefront som fokusområder fremover.


Comments (0)

Skip to main content