Vigtige informationer om Microsofts online licens-systemer


MP900314130[1] Microsoft opdaterede først i december 2009 de online licens-systemer. Det har medført en stærkt stigende interesse for licens-self service hos vores fælles kunder. Læs mere om de nye systemer på Microsoft Volume Licensing Service Center hjemmesiden.

I den forbindelse bør du være opmærksom på følgende:

  • Microsoft har øget sikkerheden i systemet. VLSC Administratoren hos den enkelte kunde skal give tilladelse eller administratorrettighed indenfor deres organization eller til deres forhandler, før der er adgang til oplysningerne.
  • For at håndtere flere aftalenumre, skal der bruges et Windows Live ID og en korrekt virksomheds e-mail-adresse til registrering og adgang til licensinformation.
  • Når kunder registrerer sig, vil det nye licenssite (VLSC) sende en invitations-e-mail for at bekræfte deres virksomheds email-adresse. Kunderne skal være opmærksomme på denne email fra Microosoft. Vi har set, at den er endt i junk/spam-filtre.
  • Se Ofte Stillede Spørgsmål (på engelsk) for yderligere information omkring registrering på VLSC sitet.

VLSC information er samlet på partnerportalen via nedenstående engelske links:

Træningspræsentation
Live Meeting
VLSC User Guide
Partner-ready overblik
Customer-ready overblik
Partner-ready kundescenarier

Har din kunde behov for assistance i forbindelse med adgang til VLSC sitet, kan kunden kontakte Volume License Service Center direkte på tlf. 80 88 05 80 eller via e-mail på vlservem@microsoft.com


Comments (0)

Skip to main content