The System Center Blog Aggregator app is now available on Android

A few weeks back I announced the System Center Blog Aggregator app for Windows Phone 7 and today I wanted to let you know that it was now available for all you Android users out there as well.  I won’t go into all the details as you can read that at the link above, but…

0

Quick Fix: Error 0x80090304 returned by InitializeSecurityContext when provisioning AMT devices in ConfigMgr 2007

You find that you are unable to provision AMT devices in System Center Configuration Manager 2007 SP2 using an external certificate provided by VeriSign.  However, using your Internal CA you find that you can successfully provision new machines.  When attempting to provision an AMT device using your external certificate you receive the following error: Error:…

1

Troubleshooting OOBConsole connectivity after an Intel vPro enabled device has been successfully provisioned in ConfigMgr 2007

Just in case you somehow happened to miss the announcement, we made Windows 7 Service Pack 1 and Windows Server 2008 R2 SP1 available to MSDN and TechNet Subscribers as well as Volume License customers yesterday.  I’ve been running it for a few days now here and so far I’m pretty impressed, although admittedly I’m…

1

FYI: Integration of TechNet Blog User Account with TechNet Forums Profile

For those of you who sign-in to comment on the TechNet Blogs, there is a change coming on January 27th 1:00 pm (PST) regarding user accounts and profiles. Please click here to read about this change. If you have questions please leave a comment on the linked blog post so that the TechNet Blogs platform…

0

Troubleshooting the PXE Service Point and WDS in Configuration Manager 2007

This is a general guide on properly setting up and troubleshooting the System Center Configuration Manager 2007 (ConfigMgr 2007) PXE Service Point.  Common errors that are seen at the PXE boot screen when the PXE Service Point is either not configured properly or experiencing problems are the following: PXE-E53: No boot filename received PXE-T01: File…

0