The Icelandic Office 2010 Language Interface Pack goes live!


The Office 2010 Language Interface Pack for Icelandic is now available on the web.

You can find it by clicking on this link.

This Office Language Interface Pack allows you to change your User Interface to Icelandic in the following Office 2010 applications: Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint and Word. It also allows you to use the Icelandic spell checker.

Or in Icelandic....

Tungumálaviðmótspakki fyrir Office 2010 er nú fáanlegur á vefnum.
Þú finnur hann á þessum tengli.
Office tungumálaviðmótspakkinn gerir þér mögulegt að breyta tungumálsviðmóti Office 2010 yfir á íslensku í eftirfarandi forritum: Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint og Word. Hann inniheldur einnig stafsetningarleiðréttingu fyrir íslensku.

Comments (4)

 1. Qutus says:

  Hi Lára

  I think your comment said "great if we could get this in Icelandic". Well you can if you download from here http://www.microsoft.com/…/details.aspx and follow the instructions @ blogs.technet.com/…/installing-and-configuring-the-office-2010-language-interface-pack-lip.aspx

  Hope this helps

  Qutus

 2. Halldór says:

  Loksins. Takk kærlega fyrir þetta afrek 🙂

 3. Lára Hauksdóttir says:

  frábært ef hægt væri að fá þetta á Islensku

 4. Michael Jón Clarke says:

  Ekki fyrir Mac?

Skip to main content